Bloemkoolsoep met Ganda Ham

Bloemkoolsoep met Ganda Ham

Recept:

Voor 2 personen

Bereidingstijd:

Bereiding

  • Bak de diepvriesmix op een laag vuurtje in boter.

  • Kuis de bloemkool en snijd hem in kleine stukjes.

  • Houd wat grotere stukken. 

  • Voeg de bloemkool toe aan de diepvriesmix en Laat dit even verder garen.

  • Voeg water, peper, zout en een bouillon blokje toe aan de groentjes en laat sudderen.

  • Mix het geheel tot een goede consistentie bereikt is.

  • Kruid eventueel bij.

  • Bak de resterende bloemkool af met olijfolie in een pan tot ze gaar en wat gebruind zijn en kruid af met peper en zout.

  • Serveer de soep en werk af met de stukjes bloemkool uit de pan.

  • Voeg wat room, olijfolie, peterselie en verse peper toe.

  • Gebruik de Ganda Ham snippers als de finishing touch

Ingrediënten

  • Bloemkool
  • Diepvriesmix soepgroenten
  • Room
  • Ganda Ham snippers
  • Peterselie
  • Boter
  • Bouillonblokje
  • Olijfolie