
Bloemkoolsoep met Ganda Ham
Recept: Stellavsfood
Voor 2 personen
Bereidingstijd:
Bereiding
-
Bak de diepvriesmix op een laag vuurtje in boter.
-
Kuis de bloemkool en snijd hem in kleine stukjes.
-
Houd wat grotere stukken.
-
Voeg de bloemkool toe aan de diepvriesmix en Laat dit even verder garen.
-
Voeg water, peper, zout en een bouillon blokje toe aan de groentjes en laat sudderen.
-
Mix het geheel tot een goede consistentie bereikt is.
-
Kruid eventueel bij.
-
Bak de resterende bloemkool af met olijfolie in een pan tot ze gaar en wat gebruind zijn en kruid af met peper en zout.
-
Serveer de soep en werk af met de stukjes bloemkool uit de pan.
-
Voeg wat room, olijfolie, peterselie en verse peper toe.
-
Gebruik de Ganda Ham snippers als de finishing touch
Ingrediënten
- Bloemkool
- Diepvriesmix soepgroenten
- Room
- Ganda Ham snippers
- Peterselie
- Boter
- Bouillonblokje
- Olijfolie