Pizza met Ganda Ham en spinazie

Pizza met Ganda Ham en spinazie

Recept:

Voor 2 personen

Bereidingstijd:

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 190 °C.
  • Schik het bladerdeeg op bakpapier op een ovenplaat.
  • Strijk in met water en bestrooi met de sesamzaadjes.
  • Kruid met peper en zout en prik in met een vork.
  • Bedek opnieuw met bakpapier en beleg met een ovenplaat.
  • Bak krokant in de oven gedurende 15 à 18 minuten.
  • Warm de mascarpone op en doe er de spinazie bij. Breng op smaak met enkele druppels citroensap en nootmuskaat.
  • Verdeel de spinazie op het bladerdeegkrokant en schik daarop de Ganda Ham
  • Rasp à la minute wat nootmuskaat over de taart.
  • Verdeel en geniet.

Ingrediënten

  • 1 plak bladerdeeg, cirkel van 30 cm diameter
  • 5 g sesamzaadjes
  • 8 sneetjes Ganda Ham
  • zwarte peper en grof zeezout
  • 250 g mascarpone
  • 500 g jonge bladspinazie
  • enkele druppels citroensap
  • nootmuskaat