
SINT-JACOBSNOOTJES MET ERWTENCRÈME EN KROKANTJE VAN GANDA HAM
Recept: Karlien by Ganda
Voor 4 personen
Bereidingstijd:
Bereiding
- Droog de Ganda Ham in een voorverwarmde oven van 100° C gedurende 2 uur
- Kook de erwtjes in 10 minuten gaar in de melk en de kippenbouillon met dragon- en muntblaadjes
- Giet de erwtjes af en pureer tot een crème. Kruid met peper en zout
- Dep de Sint-Jacobsnootjes droog en bak elke kant maximaal 2 min in wat boter
- Garneer een bordje met wat erwtencrème, leg er een Sint-Jacobsnootje op en werk af met wat peper en grof zout en een krokantje van Ganda Ham.
Ingrediënten
- 4 plakjes Ganda Ham
- 4 Sint-Jacobsnootjes
- handvol munt
- 2,5 dl melk
- 300 g diepvries erwtjes
- 2,5 dl kippenbouillon
- 1 eetlepel dragon
- zwarte peper en grof zout