SINT-JACOBSNOOTJES MET ERWTENCRÈME EN KROKANTJE VAN GANDA HAM

SINT-JACOBSNOOTJES MET ERWTENCRÈME EN KROKANTJE VAN GANDA HAM

Recept:

Voor 4 personen

Bereidingstijd:

Bereiding

  • Droog de Ganda Ham in een voorverwarmde oven van 100° C gedurende 2 uur
  • Kook de erwtjes in 10 minuten gaar in de melk en de kippenbouillon met dragon- en muntblaadjes
  • Giet de erwtjes af en pureer tot een crème. Kruid met peper en zout
  • Dep de Sint-Jacobsnootjes droog en bak elke kant maximaal 2 min in wat boter
  • Garneer een bordje met wat erwtencrème, leg er een Sint-Jacobsnootje op en werk af met wat peper en grof zout en een krokantje van Ganda Ham.

Ingrediënten

  • 4 plakjes Ganda Ham
  • 4 Sint-Jacobsnootjes
  • handvol munt
  • 2,5 dl melk
  • 300 g diepvries erwtjes
  • 2,5 dl kippenbouillon
  • 1 eetlepel dragon
  • zwarte peper en grof zout