Wafel met Ganda Ham

Wafel met tomatentapenade en Ganda Ham

Recept:

Bereiding

Meng alle ingrediënten, behalve de eiwitten, één voor één onder elkaar tot er geen klonters meer in het beslag zijn. Klop de eiwitten stevig op en voeg ze vervolgens met een spatel toe aan het beslag. Verwarm je wafelijzer voor (best een voor Brusselse wafels). Giet het beslag in het wafelijzer en leg er een aantal stukjes Ganda Ham bij. Laat de wafels mooi goudbruin bakken. Doe ondertussen een scheutje room bij de geitenkaas en roer mals. Breng in een spuitzak met een gekarteld mondje. Serveer de wafel met wat toefjes geitenkaas en een blaadje rucola.

Ingrediënten

  • 100 gr boter
  • 3 eieren
  • 160 gr bloem
  • 6 gr bakpoeder
  • 40 gr maïszetmeel
  • 190 ml melk
  • 1 eetlepel suiker
  • een snuifje zout
  • 30 gr tomatentapenade
  • Ganda Ham (voorgesneden)
  • geitenkaas natuur Le Larry
  • een scheutje room
  • enkele blaadjes rucola