Saltimbocca met Ganda Ham Grand Cru

Saltimbocca met Ganda Ham Grand Cru

Recept:

Bereidingstijd:

Bereiding

  • Schroei de kalfslapjes kort toe in een pan met boter en kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan wanneer ze net niet gaar zijn.
  • Voeg extra boter toe in de pan. Laat het smelten tot wanneer het goudkleurig wordt en het begint te sudderen. Voeg een eetlepel bloem toe en roer.
  • Blus met een glas witte wijn. Laat de alcohol uitkoken en blijf roeren. Voeg een klein scheutje limoensap toe, snuifje peper en zout,. Meng de verse salie en peterselie in het geheel.
  • Meng de bimi met olijfolie, zout en peper in een ovenschaal. Laat 10 minuten garen in de oven op 180°.
  • Leg de kalfslapjes in de saus en laat sudderen tot wanneer ze gaar zijn.
  • Haal alles van het vuur. Leg de kalfslapjes op een bord, leg de Ganda Ham er bovenop en bedek met saus. Werk af met rucola bestrooid met fijn geraspte Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

  • Kalfsescalope
  • Ganda Ham Grand Cru
  • Boter
  • Bloem
  • Witte wijn
  • Verse salie
  • Limoen
  • Rucola
  • Bimi
  • Peterselie
  • Parmezaanse kaas
  • Peper & zout
  • Olijfolie