
Rubia Gallegia grand cru ovenschotel
Recept: Stellavsfood
Voor 4 personen
Bereidingstijd:
Bereiding
- Stoof een ajuintje in olijfolie op een matig vuur en kruid af met oregano, tijm en rosemarijn
- Voeg tomaatjes toe aan de pan en laat ze even bakken
- Voeg dan passata toe en kruid alles bij met peper en zout
- Snijd de aubergine, courgettes en mozzarella in plakjes
- Neem een ovenschaaltje
- Plaats wat tomatensaus in de bodem en leg de groentjes erin. Wissel tussen de mozzarella en Rubia tussen de laagjes groenten
- Werk het af met nog eenbeetje tomatensaus en wat olijfolie
- Laat dit bakken in de oven voor 40 min aan 160°C
Ingrediënten
- Rubia gallega grand cru
- Mozzarella
- Aubergine
- Groene en gele courgette
- Tomaten
- Passata
- Rosemarijn
- Oregano
- Tijm
- Olijfolie