Soupe au potiron avec jambon Ganda et fromage de chèvre

Pompoensoep met Ganda Ham en Geitenkaas

Voor 4 personen

Bereidingstijd:

Bereiding

  • Droog de plakjes Ganda Ham ca. 45 min. in de oven op 50°C.
  • Stoof de ui aan in olijfolie. 
  • Voeg de pompoen, tijm en groentenbouillon toe.
  • Laat op zacht vuur ca. 40 min. koken.
  • Mix de soep fijn.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Werk af met gebrokkelde geitenkaas, geroosterde pompoenpitten en stukjes krokant gedroogde Ganda Ham.

Ingrediënten

  • 4 plakjes Ganda Ham
  • 750 g pompoen in stukken
  • 2 grofgesneden uien
  • 750 cl groentenbouillon
  • 1 el olijfolie
  • 1 takje verse tijm
  • Geitenkaas
  • naar smaak peper - zout