Omelette soufflé met Ganda Ham

Omelette Soufflé met Ganda Ham

Recept:

Voor 3 personen

Bereidingstijd:

Bereiding

  1. Scheid het eiwit van de eierdooiers.
  2. Meng de dooiers, platte kaas en geraspte gruyère.
  3. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Klop het eiwit op tot het stijf is.
  5. Meng het opgestijfde eiwit voorzichtig in de mengeling.
  6. Verhit olie in een koekenpan (met een iets hogere rand) en giet de mengeling in de pan
  7. Wanneer de randen mooi gekleurd zijn, de pan afdekken en 1 min. op een laag vuur verder bakken.
  8. Vouw de omelet toe en dresseer op een bord met twee sneetjes Ganda Ham 

Ingrediënten

  • 5 eieren
  • 1 eetlepel platte kaas
  • 2 eetlepels geraspte gruyère kaas
  • Peper en zout
  • 1 eetlepel olie