
Lenterolletjes
Recept: Stefaan Daeninck - Culinair Ateljee
Voor 2 personen
Bereidingstijd:
Bereiding
- Schil en snijd de mango in fijne reepjes.
- Schik een half sneetje ham op ieder wontonvelletje.
- Leg daarop een reepje mango, een paar sprietjes bieslook en een bosje enoki champigons.
- Rol strak op.
- Maak de mangosaus: Schil de mango en verwijder het vlees van de pit. Voeg er de olijfolie, wittewijnazijn er het citroensap aan toe en mix tot een mooie, gladda saus. Breng o smaak met peper uit de molen en eventueel een paar druppels primentsaus voor de liefhebbers.
Ingrediënten
- 1 rijpe mango
- 10 sneetjes Ganda Ham
- 20 miniwontonvelletjes
- Bieslook
- 200 g enokichampignons
- 1 rijpe mango
- 5 cl olijfolie
- 3 cl wittewijnazijn
- sap van 1/2de citroen
- Olijfolie
- Peper uit de molen
- Enkele druppels pimentsaus