hartige struedel

Hartige struedel met Ganda Ham

Recept:

Voor 4 personen

Printversie

Bereiding

Leg het bladerdeegvel open, besmeer met geitenkaas en beleg de helft met de Ganda Ham.
Daarop komen de schijfjes tomaat, bestrooid met de oregano.
Smeer het overige van het bladerdeeg in met eigeel en water en rol op.
Bestrijk met dorure. Plaats gedurende een 20-tal minuten in een oven van 190°C.

Voor de salsa:

  • 5 dl ketchup
  • 4 sjalotten
  • 1 dl olijfolie
  • 10 g fijngehakte
  • oreganoblaadjes

Maak de salsa:

snij de sjalotten in fijne schijfjes en zet ze aan in de olijfolie. Werk af met de ketchup en wat oregano.
Presenteer een streudelschijf met wat salsa.

Ingrediënten

  • 1 plak bladerdeeg
  • 8 plakjes Ganda Ham
  • Geitenkaas Le Larry
  • 4 tomaten (in schijfjes)
  • 10 gr oreganoblaadjes
  • 1 eigeel
  • water
  • Peper en zout