
Gevulde aardappel met Ganda crumble
Recept: Stellavsfood
Voor 4 personen
Bereidingstijd:
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C
- Spoel de aardappelen en meng ze met wat olijfolie, peper en zout
- Bak ze af in de oven voor 30 min of tot je ze gemakkelijk kan doorprikken met een vork. Laat ze afkoelen
- Eens de aardappelen wat afgekoeld zijn snijd je met en mesje de bovenkomt ervan
- Ledig het binnenste met een lepel en houd dit bij
- Meng de aardappel ‘puree’ met zure room, peper, zout, bieslook, peterselie en Ganda Ham snippers
- Vul de aardappeltjes terug met het mengsel en bak ze af voor 15 min aan 180°C
- Werk alles af met wat extra snippers en zure room
Ingrediënten
- Nicola aardappelen
- Ganda Ham snippers
- Zure room
- Bieslook
- Peterselie
- Boter