Gevulde aardappel met Ganda crumble

Gevulde aardappel met Ganda crumble

Recept:

Voor 4 personen

Bereidingstijd:

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 220°C
  • Spoel de aardappelen en meng ze met wat olijfolie, peper en zout
  • Bak ze af in de oven voor 30 min of tot je ze gemakkelijk kan doorprikken met een vork. Laat ze afkoelen
  • Eens de aardappelen wat afgekoeld zijn snijd je met en mesje de bovenkomt ervan
  • Ledig het binnenste met een lepel en houd dit bij
  • Meng de aardappel ‘puree’ met zure room, peper, zout, bieslook, peterselie en Ganda Ham snippers
  • Vul de aardappeltjes terug met het mengsel en bak ze af voor 15 min aan 180°C
  • Werk alles af met wat extra snippers en zure room

Ingrediënten

  • Nicola aardappelen
  • Ganda Ham snippers
  • Zure room
  • Bieslook
  • Peterselie
  • Boter