Gemarineerde kabeljauw met tomaat en Ganda Ham

Gemarineerde kabeljauw met tomaat en Ganda Ham

Recept:

Voor 4 personen

Bereiding

  1. Het bord inoliën met een borsteltje.
  2. Kruiden met peper en zout.
  3. Schik de plakjes kabeljauw erop.
  4. Strijk een marinade van de olijfolie, het citroensap en peper en zout op de kabeljauw.
  5. Leg er een plakje Ganda Ham bovenop.
  6. Strooi er een beetje versneden basilicum over en enkele blokjes tomaat.
  7. Versier met een blaadje basilicum.

Ingrediënten

  • 320 gr. kabeljauw in dunne schijfjes,
  • 4 grote mooie sneden Ganda Ham,
  • 8 eetlepels goede olijfolie,
  • 3 eetlepels citroensap
  • peper en zout,
  • 8 mooie blaadjes basilicum
  • 2 tomaten in blokjes versneden