Gegrilde perzikmet Ganda Ham

Gegrilde nectarine met Ganda Ham

Recept:

Voor 2 personen

Bereidingstijd:

Bereiding

  1. Plaats de grillpan op het vuur zodat die goed heet kan worden.
  2. Halveer de nectarines, hal de pit eruit en snij in partjes.
  3. Grill de partjes langs beide kanten en laat nadien afkoelen.
  4. Scheur de mozzarella in kleinere grove stukjes.
  5. Meng de olijfolie, balsamicoazijn, mosterd en een paar druppels citroensap goed onder elkaar. Kruid af met peper en zout naar eigen smaak.
  6. Verdeel de rucola over de borden, schik de gegrilde partjes nectarine en de mozzarella tussen de rucola.
  7. Verdeel de Ganda Ham in stukjes over de gehele salade.
  8. Werk af met de dressing.

Ingrediënten

  • 100gr rucola
  • 2 nectarines
  • 2 bollen buffelmozzarella
  • 8 sneetjes Ganda Ham
  • Olijfolie
  • Balsamicoazijn
  • Enkele druppels citroensap
  • Halve theelepel mosterd
  • Peper en zout