
Gegrilde nectarine met Ganda Ham
Recept: A Pinch Of Odelle
Voor 2 personen
Bereidingstijd:
Bereiding
- Plaats de grillpan op het vuur zodat die goed heet kan worden.
- Halveer de nectarines, hal de pit eruit en snij in partjes.
- Grill de partjes langs beide kanten en laat nadien afkoelen.
- Scheur de mozzarella in kleinere grove stukjes.
- Meng de olijfolie, balsamicoazijn, mosterd en een paar druppels citroensap goed onder elkaar. Kruid af met peper en zout naar eigen smaak.
- Verdeel de rucola over de borden, schik de gegrilde partjes nectarine en de mozzarella tussen de rucola.
- Verdeel de Ganda Ham in stukjes over de gehele salade.
- Werk af met de dressing.
Ingrediënten
- 100gr rucola
- 2 nectarines
- 2 bollen buffelmozzarella
- 8 sneetjes Ganda Ham
- Olijfolie
- Balsamicoazijn
- Enkele druppels citroensap
- Halve theelepel mosterd
- Peper en zout