Gazpacho vol smaak

Gazpacho vol smaak

Recept:

Voor 2 personen

Bereidingstijd:

Bereiding

  • Maak de gazpacho: Maak de verschillende groenten voor in de gazpacho schoon en doe ze in een blender. 
  • Mix het geheel fijn en giet door een zeef
  • Plaats in de koeling
  • Houd 1/2 komkommer, de rode paprika, de rode uti ,de  2 lente-uitjes en de 4 sneetjes Ganda Ham over voor de garnituur
  • Snijd de garnituur in brunoise en de Ganda Ham in fijne sliertjes
  • Snijd het brood in brunoise en bak goudbruin in schuimende boter
  • Werk de gazpacho af met de gernituur en de croutons
     

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 6 rijpe tomaten Toma'Gusto
  • 4 piquillopaprika's
  • 1 kleine venkel
  • 1 komkommer
  • 2 witte boterhammen zonder korst
  • 2 dl groentenbouillon
  • Enkele druppels pimentosaus naar smaak, type tabasco
  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui
  • 2 lente-uitjes
  • 4 sneetjes Ganda Ham
  • 4 sneetjes wit brood zonder korst
  • 20 g boter
  • 1 bakje atsina cress