
Gazpacho vol smaak
Recept: Stefaan Daeninck - Culinair Ateljee
Voor 2 personen
Bereidingstijd:
Bereiding
- Maak de gazpacho: Maak de verschillende groenten voor in de gazpacho schoon en doe ze in een blender.
- Mix het geheel fijn en giet door een zeef
- Plaats in de koeling
- Houd 1/2 komkommer, de rode paprika, de rode uti ,de 2 lente-uitjes en de 4 sneetjes Ganda Ham over voor de garnituur
- Snijd de garnituur in brunoise en de Ganda Ham in fijne sliertjes
- Snijd het brood in brunoise en bak goudbruin in schuimende boter
- Werk de gazpacho af met de gernituur en de croutons
Ingrediënten
- 1 rode ui
- 2 teentjes knoflook
- 6 rijpe tomaten Toma'Gusto
- 4 piquillopaprika's
- 1 kleine venkel
- 1 komkommer
- 2 witte boterhammen zonder korst
- 2 dl groentenbouillon
- Enkele druppels pimentosaus naar smaak, type tabasco
- 1 rode paprika
- 1 rode ui
- 2 lente-uitjes
- 4 sneetjes Ganda Ham
- 4 sneetjes wit brood zonder korst
- 20 g boter
- 1 bakje atsina cress