
Ganda Ham rolletjes met pesto
Recept: Stefaan Daeninck - Culinair Ateljee
Voor 2 personen
Bereidingstijd:
Bereiding
- Meng de grana padano, de basilicum en de pijnboompitten.
- Mix glad in een blander en giet er straalgewijs de olijfolie bij.
- Breng op smaak met peper uit de molen.
- Gebruik geen zout.
- Leg een sneetje Ganda Ham open en beleg met een kwartje tomaat, enkele blaadjes rucola en twee plakjes grana padano.
- Rol op en snijd in tweeën.
- Serveer de Ganda Ham rolletjes met wat pesto en werk af met rucola en geroosterde pijnboompitten.
Ingrediënten
- 12 sneetjes Ganda Ham
- 4 tomaten Toma'Gusto
- 100 g rucola
- 150 g grana padano
- 150 g geroosterde pijnboompitten
- 80 g kleine basilicumblaadjes
- 10 cl olijfolie
- Peper uit de molen