Ganda Ham met bloemkool

Ganda Ham met bloemkool

Recept:

Voor 2 personen

Bereidingstijd:

Bereiding

  • Reinig de bloemkool en snijd ze in roosjes.
  • Kook de roosjes gaar in kippenbouillon en giet af.
  • Houd enkele roosjes opzij en doe de rest in de blender samen met wat bouillon, boter en een deel van de tijmblaadjes.
  • Pureer tot een gladde massa en breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel in een spuitzak.
  • Snijd de gare roosjes in kleinere stukjes en de champignons in gelijke plakjes.
  • Bak beide krokent aan in hete olijfolie.
  • Leg de plakjes Ganda Ham open en spuit er de bloemkoolpuree op.
  • Rol op tot mooie 'cannelloni'.
  • Serveer samen met de krokant gebakken champignons en bloemkool.

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 2 l kippenbouillon
  • 8 Parijse champignons
  • 5 cl olijfolie
  • 8 sneetjes Ganda Ham
  • 20 g boter
  • Verse tijmblaadjes
  • Peper en zout