Macaroni au Jambon Ganda et aux 3 fromages

Ganda Ham en 3 kazen macaroni

Recept:

Voor 2 personen

Bereidingstijd:

Bereiding

  • Maak een bechamel saus: voeg boter toe aan een pan en laat hem smelten tot hij lichtjes begint te bubbelen. Voeg een eetlepel bloem toe en roer goed tot alles gemend is. Voeg melk toe en blijf roeren tot de saus wat dikker wordt. Voeg op dit moment de 3 kazen toe en zet het vuur uit. Kruid het geheel met peper, zout en nootmuskaat. Snij de Ganda ham zeer fijn tot een crumble en voeg die nadien toe aan de saus.
  • Kook de pasta in zoutwater tot 2 minuten voor de voorgestelde tijd op de verpakking. Giet de pasta af en meng hem met de saus.

  • Verdeel alles over verschillende potjes, werk het af met extra kaas en Ganda crumble. Bak alles in de oven op 180°C voor 20 min.

Ingrediënten

  • 8 sneetjes Ganda Ham
  • Cheddar kaas
  • Emmentaal kaas
  • Gruyere kaas
  • Melk
  • Boter
  • Bloem
  • Pipe rigate pasta