Carpaccio van omegabaars, cavaillon en Ganda Ham

Carpaccio van omegabaars, cavaillon en Ganda Ham

Recept:

Voor 2 personen

Bereidingstijd:

Bereiding

  • Meng het citroen- en witte pompelmoessap met het sushiazijn, de witte peper en het zeezout en mix tot een luchtige vinaigrette
  • Schik de plakjes omegabaars op een schaal
  • Lepel er de vinaigrette over en laat 10 minuten marineren
  • Bekleed de omegabaars met enkele sneetjes Ganda Ham
  • Snijd de bloemetjes van de broccoli, hak de gojibessen fijn en verdeel deze over het gerecht
  • Werk af met de meloenballetjes en lavandelplukjes

Ingrediënten

  • 400 g omegabaarsfilet, ontgraat, ontvet, in fijne plakjes (carpaccio)
  • 4 broccoliroosjes
  • 10 g gedroogde gojibessen
  • 160 g Ganda Ham
  • 32 bolletjes cavaillon
  • 16 jonge lavendelbloemscheutjes
  • Sap van 2 citroenen
  • Sap van 1 witte pompelmoes
  • 1 dl sushiazijn
  • Witte peper uit de molen
  • Fleur de sel (zeezout)