Cannelloni met Ganda gedroogd rundvlees

Canneloni met Ganda gedroogd rundvlees

Recept:

Bereidingstijd:

Bereiding

  • Stoof de spinazie in een hete pan met olijfolie. Snij de spinazie daarna in kleine stukjes en meng hem samen met ricotta en de crumble van rundsvlees. Kruid met peper en zout
  • Laat de cannelloni 3 min koken (afhankelijk van je pasta) in gezouten water. Giet ze af en laat ze even afkoelen
  • Maak een bechamelsaus: laat boter smelten in een pan. Schep een eetlepel bloem bij de bruisende boter en roer goed tot alles gemend is. Laat het mengsel wat opdrogen tot je een biscuitgeur opmerkt. Voeg melk toe en blijf roeren tot de saus wat dikker wordt. Voeg op dit de Emmental toe en haal van het vuur.
  • Vul de cannelloni met het ricotta mengsel
  • Leg de gevulde cannelloni in een ovenschaal en bedek ze met de bechamelsaus. Laat verder garen in een oven op 180° gedurende 15-20 min

Ingrediënten

  • Cannelloni
  • Ricotta
  • Spinazie
  • In snippers gesneden Ganda Angus Beef / Ganda Rubia Gallega / Ganda Wagyu gedroogd rundvlees
  • Melk
  • Bloem
  • Boter
  • Geraspte Emmental kaas