
Canneloni met dry cured beef by Ganda
Recept: Stellavsfood
Voor 4 personen
Bereidingstijd:
Bereiding
-
Kook de spinazie in een hete pan met olijfolie
-
Snijd de gekookte spinazie in kleine stukjes en meng hem met ricotta en de crumble van rundsvlees
-
Kruid met peper en zout
-
Laat de canneloni’s voor 3 min koken in gezouten water
-
Giet ze af en laat ze even afkoelen
-
Maak een bechamel saus: voeg boter toe aan een pan en laat hem smelten tot hij lichtjes begint te bubbelen. Voeg een eetlepel bloem toe en roer goed tot alles gemend is. Voeg melk toe en blijf roeren tot de saus wat dikker wordt. Voeg op dit moment wat emmentaal toe en zet het vuur uit.
-
Vul de cannelloni’s met het ricotta mengsel
-
Leg de gevulde cannelloni’s in een ovenschaal en bedek ze met de bechamel saus. Laat garen in de oven voor 15-20 min op 180°
Ingrediënten
- Cannelloni pasta
- Ricotta
- Spinazie
- Rubia Gallega/ Wagyu/ Angus Grand Cru (Delhaize of uw lokale slager)
- Melk
- Bloem
- Boter