
Bolletjes Ganda Ham met Schone van Boskoop, verse kaas en bieslook
Recept: Wouter Keersmaekers
Voor 4 personen
Bereiding
- Snij de geschilde appel in kleine blokjes.
- Meng appel, gehakte peterselie, fijngesneden lente-uitjes, een lepel mayonaise en een beetje citroen samen.
- Roer de verse kaas met een beetje melk los en voeg de fijngesneden bieslook toe. Smaak af met peper en zout.
- Leg de ham open. Schik een lepel van de vulling op de ham. Rol dit op.
- Trek enkele cirkels saus over het bord en schik drie rolletjes ham op elk bord.
Ingrediënten
- 1 grote Boskoop
- 100 gr. gehakte peterselie
- 1 bundel lente-uitjes
- 1 citroen
- 1 bundel bieslook
- 1 lepel mayonaise
- 200 gr. verse kaas
- 12 plakjes Ganda Ham
- scheutje melk
- peper en zout