Bolletjes Ganda Ham met Schone van Boskoop, verse kaas en bieslook

Bolletjes Ganda Ham met Schone van Boskoop, verse kaas en bieslook

Recept:

Voor 4 personen

Bereiding

  1. Snij de geschilde appel in kleine blokjes.
  2. Meng appel, gehakte peterselie, fijngesneden lente-uitjes, een lepel mayonaise en een beetje citroen samen.
  3. Roer de verse kaas met een beetje melk los en voeg de fijngesneden bieslook toe.  Smaak af met peper en zout.
  4. Leg de ham open.  Schik een lepel van de vulling op de ham.  Rol dit op.
  5. Trek enkele cirkels saus over het bord en schik drie rolletjes ham op elk bord.

Ingrediënten

  • 1 grote Boskoop
  • 100 gr. gehakte peterselie
  • 1 bundel lente-uitjes
  • 1 citroen
  • 1 bundel bieslook
  • 1 lepel mayonaise
  • 200 gr. verse kaas
  • 12 plakjes Ganda Ham
  • scheutje melk
  • peper en zout